Παναγία Σουμελά Τραπεζούντα - Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος επισκέφθηκε την Παναγία Σουμελά στην ... / Στην καρδιά του ποντιακού ελληνισμού, την παναγία σουμελά στην τραπεζούντα, βρέθηκε το open ανήμερα τον δεκαπενταύγουστο, καθώς στο σύμβολο του ποντιακού ελληνισμού τελείται φέτος για.

Παναγία Σουμελά Τραπεζούντα - Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος επισκέφθηκε την Παναγία Σουμελά στην ... / Στην καρδιά του ποντιακού ελληνισμού, την παναγία σουμελά στην τραπεζούντα, βρέθηκε το open ανήμερα τον δεκαπενταύγουστο, καθώς στο σύμβολο του ποντιακού ελληνισμού τελείται φέτος για.. Άνοιξε η ιερά μονή της ανοίγει ξανά η παναγία σουμελά στην τραπεζούντα. Στην καρδιά του ποντιακού ελληνισμού, την παναγία σουμελά στην τραπεζούντα, βρέθηκε το open ανήμερα τον δεκαπενταύγουστο. Ο οικουμενικός πατριάρχης βαρθολομαίος στο μοναστήρι της παναγίας σουμελά στην τραπεζούντα για την τέλεση της θείας λειτουργίας. Με ιδιαίτερη συγκίνηση ο οικουμενικός πατριάρχης βαρθολομαίος χοροστάτησε στη θεία λειτουργία στην παναγία σουμελά στην τραπεζούντα, μετά από 6 χρόνια σιγής λόγω εργασιών συντήρησης. Γι' αυτό το λόγο ονομάστηκε πρώτα «παναγία η αθηνιώτισσα».

Πατήστε εδώ και ακούστε το άρθρο. Μέσα σε κλίμα συγκίνησης, τελέστηκε, για τέταρτη συνεχή χρονιά, η θεία λειτουργία στο ιστορικό μοναστήρι της παναγίας σουμελά, στην τραπεζούντα του πόντου. Για τους έλληνες του πόντου η παναγία σουμελά είναι κάτι παραπάνω από τόπος προσευχής και κατάνυξης. Με ιδιαίτερη συγκίνηση ο οικουμενικός πατριάρχης βαρθολομαίος χοροστάτησε στη θεία λειτουργία στην παναγία σουμελά στην τραπεζούντα, μετά από 6 χρόνια σιγής λόγω εργασιών συντήρησης. .τη λειτουργία του δεκαπενταύγουστου στην παναγία σουμελά.

Στην Τραπεζούντα και την Παναγία Σουμελά μας μαγείρεψε η ...
Στην Τραπεζούντα και την Παναγία Σουμελά μας μαγείρεψε η ... from 1.bp.blogspot.com
Ο οικουμενικός πατριάρχης βαρθολομαίος χοροστάτησε στη θεία λειτουργία στην παναγία σουμελά στην τραπεζούντα, μετά από 6 χρόνια σιγής λόγω εργασιών συντήρησης στο ιστορικό μοναστήρι. Αφιέρωμα στον πόντο τραπεζούντα πλάτανά και στην πρώτη θεία λειτουργία στην παναγία σουμελά ευχαριστώ πολύ τους δύο. Με ιδιαίτερη συγκίνηση ο οικουμενικός πατριάρχης βαρθολομαίος χοροστάτησε στη θεία λειτουργία στην παναγία σουμελά στην τραπεζούντα, μετά από 6 χρόνια σιγής λόγω εργασιών συντήρησης. Με ιδιαίτερη συγκίνηση ο οικουμενικός πατριάρχης βαρθολομαίος χοροστάτησε στη θεία λειτουργία στην παναγία σουμελά στην τραπεζούντα, μετά από 6 χρόνια σιγής λόγω εργασιών συντήρησης. Ο οικουμενικός πατριάρχης βαρθολομαίος στο μοναστήρι της παναγίας σουμελά στην τραπεζούντα για την τέλεση της θείας λειτουργίας. Μέσα σε κλίμα συγκίνησης, τελέστηκε, για τέταρτη συνεχή χρονιά, η θεία λειτουργία στο ιστορικό μοναστήρι της παναγίας σουμελά, στην τραπεζούντα του πόντου. Από τότε η εικόνα έγινε γνωστή ως παναγία σουμελά, ενώ το πασίγνωστο χριστιανικό ορθόδοξο μοναστήρι κοντά στην τραπεζούντα παραμένει το σύμβολο του ποντιακού ελληνισμού επί 16. Η παναγία σουμελά, σύμφωνα με την παράδοση, ιδρύθηκε στην πλαγιά του όρους μελά τον 4ο αιώνα (386 μ.χ.) από τους αθηναίους.

Αφιέρωμα στον πόντο τραπεζούντα πλάτανά και στην πρώτη θεία λειτουργία στην παναγία από την πόλη στην ανατολή:

Στην καρδιά του ποντιακού ελληνισμού, την παναγία σουμελά στην τραπεζούντα, βρέθηκε το open ανήμερα τον δεκαπενταύγουστο, καθώς στο σύμβολο του ποντιακού ελληνισμού τελείται φέτος για. «η παναγία μπορεί να κάνει το θαύμα στον καθένα από εμάς». Ο οικουμενικός πατριάρχης βαρθολομαίος στο μοναστήρι της παναγίας σουμελά στην τραπεζούντα για την τέλεση της θείας λειτουργίας. Πατριαρχική λειτουργία τον δεκαπενταύγουστο στην τραπεζούντα. Στην τραμπζονσπόρ αγωνίζεται πλέον ο τάσος μπακασέτας και εκμεταλλεύτηκε την παρουσία του στην τραπεζούντα για να βρεθεί. Η παναγία σουμελά, σύμφωνα με την παράδοση, ιδρύθηκε στην. Στην καρδιά του ποντιακού ελληνισμού, την παναγία σουμελά στην τραπεζούντα, βρέθηκε το open ανήμερα τον δεκαπενταύγουστο. No:22 πόντος παναγία σουμελά 15/08/20 τρισαρχιερατική θεία λειτουργία οδοιπορικό τραπεζούντα πλάτανα. Για τους έλληνες του πόντου η παναγία σουμελά είναι κάτι παραπάνω από τόπος προσευχής και κατάνυξης. Μια είδηση που περίμεναν με ανυπομονησία οι επισκέπτες του νομού τραπεζούντας στην τουρκία ήταν το άνοιγμα της παναγίας σουμελά. Μέσα σε κλίμα συγκίνησης, τελέστηκε, για τέταρτη συνεχή χρονιά, η θεία λειτουργία στο ιστορικό μοναστήρι της παναγίας σουμελά, στην τραπεζούντα του πόντου. Άνοιξε η ιερά μονή της ανοίγει ξανά η παναγία σουμελά στην τραπεζούντα. Τα σήμαντρα στην παναγία σουμελά στον πόντο δεν θα σημάνουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά φέτος η τελευταία μέχρι σήμερα θεία λειτουργία στην παναγία σουμελά στην τραπεζούντα.

Η παναγία σουμελά, σύμφωνα με την παράδοση, ιδρύθηκε στην. Πατριαρχική λειτουργία τον δεκαπενταύγουστο στην τραπεζούντα. No:22 πόντος παναγία σουμελά 15/08/20 τρισαρχιερατική θεία λειτουργία οδοιπορικό τραπεζούντα πλάτανα. Στην καρδιά του ποντιακού ελληνισμού, την παναγία σουμελά στην τραπεζούντα, βρέθηκε το open ανήμερα τον δεκαπενταύγουστο. Στην παναγία σουμελά στην τραπεζούντα, το σύμβολο του ποντιακού ελληνισμού, επιστρέφουν και φέτος τον δεκαπενταύγουστο οι προσκυνητές, μαζί με τον οικουμενικό πατριάρχη.

Τραπεζούντα: Ένα νέο παρεκκλήσι βρέθηκε στην Παναγία ...
Τραπεζούντα: Ένα νέο παρεκκλήσι βρέθηκε στην Παναγία ... from www.in.gr
Προσκύνημα στην παναγία σουμελά, στην τραπεζούντα του πόντου. Μια είδηση που περίμεναν με ανυπομονησία οι επισκέπτες του νομού τραπεζούντας στην τουρκία ήταν το άνοιγμα της παναγίας σουμελά. Άνοιξε η ιερά μονή της ανοίγει ξανά η παναγία σουμελά στην τραπεζούντα. Σουμελά (6/6/2015) το σάββατο 6 ιουνίου, η μαρία. Στην τραμπζονσπόρ αγωνίζεται πλέον ο τάσος μπακασέτας και εκμεταλλεύτηκε την παρουσία του στην τραπεζούντα για να βρεθεί. .τη λειτουργία του δεκαπενταύγουστου στην παναγία σουμελά. Για τους έλληνες του πόντου η παναγία σουμελά είναι κάτι παραπάνω από τόπος προσευχής και κατάνυξης. Πατριαρχική λειτουργία αύριο στην παναγία σουμελά στην τραπεζούντα για πρώτη φορά μετά το 2015, θα λειτουργήσει αύριο δεκαπενταύγουστο στην παναγία σουμελά στην τραπεζούντα ο.

Πατριαρχική λειτουργία αύριο στην παναγία σουμελά στην τραπεζούντα για πρώτη φορά μετά το 2015, θα λειτουργήσει αύριο δεκαπενταύγουστο στην παναγία σουμελά στην τραπεζούντα ο.

71 786 просмотров 71 тыс. Από τότε η εικόνα έγινε γνωστή ως παναγία σουμελά, ενώ το πασίγνωστο χριστιανικό ορθόδοξο μοναστήρι κοντά στην τραπεζούντα παραμένει το σύμβολο του ποντιακού ελληνισμού επί 16. Στην «καρδιά» του ποντιακού ελληνισμού, την παναγία σουμελά στην τραπεζούντα, βρέθηκε η κάμερα του τηλεοπτικού σταθμού «open», ανήμερα τον δεκαπενταύγουστο. Άνοιξε η ιερά μονή της ανοίγει ξανά η παναγία σουμελά στην τραπεζούντα. .τη λειτουργία του δεκαπενταύγουστου στην παναγία σουμελά. .τραπεζούντα στη ματσούκα, βρίσκεται γαντζωμένη η ιερά βασιλική, πατριαρχική και σταυροπηγιακή μονή της παναγίας σουμελά. Με ιδιαίτερη συγκίνηση ο οικουμενικός πατριάρχης βαρθολομαίος χοροστάτησε στη θεία λειτουργία στην παναγία σουμελά στην τραπεζούντα, μετά από 6 χρόνια σιγής λόγω εργασιών συντήρησης. Στην παναγία των παρισίων ο ματαρέλα. Για τους έλληνες του πόντου η παναγία σουμελά είναι κάτι παραπάνω από τόπος προσευχής και κατάνυξης. Αφιέρωμα στον πόντο τραπεζούντα πλάτανά και στην πρώτη θεία λειτουργία στην παναγία από την πόλη στην ανατολή: Προσκύνημα στην παναγία σουμελά, στην τραπεζούντα του πόντου. Κατέφευγαν εκεί για να προστατευθούν στους διωγμούς, μια και η μονή απολάμβανε. Στην τραμπζονσπόρ αγωνίζεται πλέον ο τάσος μπακασέτας και εκμεταλλεύτηκε την παρουσία του στην τραπεζούντα για να βρεθεί.

Στην παναγία σουμελά στην τραπεζούντα, το σύμβολο του ποντιακού ελληνισμού, επιστρέφουν και φέτος τον δεκαπενταύγουστο οι προσκυνητές, μαζί με τον οικουμενικό πατριάρχη. 71 786 просмотров 71 тыс. Γι' αυτό το λόγο ονομάστηκε πρώτα «παναγία η αθηνιώτισσα». Πατριαρχική λειτουργία αύριο στην παναγία σουμελά στην τραπεζούντα για πρώτη φορά μετά το 2015, θα λειτουργήσει αύριο δεκαπενταύγουστο στην παναγία σουμελά στην τραπεζούντα ο. Σουμελά (6/6/2015) το σάββατο 6 ιουνίου, η μαρία.

Η Παναγία Σουμελά στην Τραπεζούντα σε 3D!
Η Παναγία Σουμελά στην Τραπεζούντα σε 3D! from 4.bp.blogspot.com
Με ιδιαίτερη συγκίνηση ο οικουμενικός πατριάρχης βαρθολομαίος χοροστάτησε στη θεία λειτουργία στην παναγία σουμελά στην τραπεζούντα, μετά από 6 χρόνια σιγής λόγω εργασιών συντήρησης. .τη λειτουργία του δεκαπενταύγουστου στην παναγία σουμελά. Με ιδιαίτερη συγκίνηση ο οικουμενικός πατριάρχης βαρθολομαίος χοροστάτησε στη θεία λειτουργία στην παναγία σουμελά στην τραπεζούντα, μετά από 6 χρόνια σιγής λόγω εργασιών συντήρησης. Γι' αυτό το λόγο ονομάστηκε πρώτα «παναγία η αθηνιώτισσα». Μέσα σε κλίμα συγκίνησης, τελέστηκε, για τέταρτη συνεχή χρονιά, η θεία λειτουργία στο ιστορικό μοναστήρι της παναγίας σουμελά, στην τραπεζούντα του πόντου. No:22 πόντος παναγία σουμελά 15/08/20 τρισαρχιερατική θεία λειτουργία οδοιπορικό τραπεζούντα πλάτανα. «η παναγία μπορεί να κάνει το θαύμα στον καθένα από εμάς». Για τους έλληνες του πόντου η παναγία σουμελά είναι κάτι παραπάνω από τόπος προσευχής και κατάνυξης.

.τραπεζούντα στη ματσούκα, βρίσκεται γαντζωμένη η ιερά βασιλική, πατριαρχική και σταυροπηγιακή μονή της παναγίας σουμελά.

Αφιέρωμα στον πόντο τραπεζούντα πλάτανά και στην πρώτη θεία λειτουργία στην παναγία σουμελά ευχαριστώ πολύ τους δύο. Στην «καρδιά» του ποντιακού ελληνισμού, την παναγία σουμελά στην τραπεζούντα, βρέθηκε η κάμερα του τηλεοπτικού σταθμού «open», ανήμερα τον δεκαπενταύγουστο. Πατριαρχική λειτουργία τον δεκαπενταύγουστο στην τραπεζούντα. Στην καρδιά του ποντιακού ελληνισμού, την παναγία σουμελά στην τραπεζούντα, βρέθηκε το open ανήμερα τον δεκαπενταύγουστο. Πατήστε εδώ και ακούστε το άρθρο. Ο οικουμενικός πατριάρχης βαρθολομαίος χοροστάτησε στη θεία λειτουργία στην παναγία σουμελά στην τραπεζούντα, μετά από 6 χρόνια σιγής λόγω εργασιών συντήρησης στο ιστορικό μοναστήρι. No:22 πόντος παναγία σουμελά 15/08/20 τρισαρχιερατική θεία λειτουργία οδοιπορικό τραπεζούντα πλάτανα. .τραπεζούντα στη ματσούκα, βρίσκεται γαντζωμένη η ιερά βασιλική, πατριαρχική και σταυροπηγιακή μονή της παναγίας σουμελά. Άνοιξε η ιερά μονή της ανοίγει ξανά η παναγία σουμελά στην τραπεζούντα. Ο πατριάρχης τέλεσε τη θεία λειτουργία στην παναγία σουμελά μετά από έξι χρόνια. Προσκύνημα στην παναγία σουμελά, στην τραπεζούντα του πόντου. Στην τραμπζονσπόρ αγωνίζεται πλέον ο τάσος μπακασέτας και εκμεταλλεύτηκε την παρουσία του στην τραπεζούντα για να βρεθεί. Τα σήμαντρα στην παναγία σουμελά στον πόντο δεν θα σημάνουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά φέτος η τελευταία μέχρι σήμερα θεία λειτουργία στην παναγία σουμελά στην τραπεζούντα.

Πατριαρχική λειτουργία τον δεκαπενταύγουστο στην τραπεζούντα παναγία σουμελά. Γι' αυτό το λόγο ονομάστηκε πρώτα «παναγία η αθηνιώτισσα».

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama